انجیر به دلیل داشتن عطر و طعم شیرین و ملایم ، در میان مردم لذیذ و دوست داشتنی است. انجیر کم کالری و بدون چربی است. یک انجیر بزرگ فقط 47 کالری دارد. انجیر جایگزین خوبی برای میان وعده های ناسالم است. مصرف انجیر تازه و خشک هر دو بسیار مناسب برای بدن است. 30 گرم انجیر خشک 3 گرم فیبر دارد. انجیر به رفع یبوست کمک زیادی میکند و کاهش کلسترول و کنترل قند کمک میکند.انجیر به دلیل منبع خوبی از کلسیم میتواند از پوکی استخوان جلوگیری کند. انجیر خشک دارای آنتی اکسیدانهای مناسبی هستند. آنتی اکسیدانها رادیکال های آزاد سلول های بدن را کاهش میدهند. با توجه به توصیه متخصصان تغذیه با مصرف میوه ها و سبزیجات مانند انجیر ، مصرف آنتی اکسیدان را در بدن خود بالا ببرید. ارزش غذایی انجیر تازه و انجیر خشک متفاوت است. محتوای تغذیه ای ۱۰۰ گرم انجیر تازه عبارت است از: ۷۴ کالری ۱۹ گرم کربوهیدرات ۰,۷ گرم پروتئین ۰,۳ گرم چربی ۳ گرم فیبر ۲۳۲ میلی گرم پتاسیم (۷ درصد DV یا ارزش روزانه) ۰,۱ میلی گرم منگنز (۶ درصد DV) ۴,۷ میکروگرم ویتامین کا (۶ درصد DV) ۰,۱ میلی گرم ویتامین ب۶ (۶ درصد DV) ۱۷ میلی گرم منیزیم (۴ درصد DV) ۳۵ میلی گرم کلسیم (۴ درصد DV) ۰,۱ میلی گرم تیامین (۴ درصد DV) ۱۴۲ واحد ویتامین آ (۳ درصد DV) ۲ میلی گرم ویتامین سی (۳ درصد DV) ارزش غذایی انجیرخشک بیشتر از انجیر تازه است. محتوای تغذیه ای ۱۰۰ گرم انجیر خشک عبارت است از: ۲۴۹ کالری ۶۳,۹ گرم کربوهیدرات ۳,۳ گرم پروتئین ۰,۹ گرم چربی ۹,۸ گرم فیبر ۰,۵ میلی گرم منگنز (۲۶ درصد DV) ۱۵,۶ میکروگرم ویتامین کا (۱۹ درصد DV) ۶۸ میلی گرم پتاسیم (۱۹ درصد DV) ۶۸ میلی گرم منیزیم (۱۷ درصد DV) ۱۶۲ میلی گرم کلسیم (۱۶ درصد DV) ۰,۳ میلی گرم مس (۱۴ درصد DV) ۲ میلی گرم آهن (۱۱ درصد DV) ۶۷ میلی گرم فسفر (۷ درصد DV) ۰,۱ میلی گرم ویتامین ب۶ (۶ درصد DV) ۰,۱ میلی گرم ریبوفلاوین (۵ درصد DV) ۰,۵ میلی گرم زینک (۴ درصد DV) انجیر یکی از غنی ترین منابع گیاهی ویتامین و مواد معدنی است .این ویتامین ها و مواد معدنی شامل : ویتامین A ویتامین سی ویتامین کا ویتامی های گروه ب پتاسیم منیزیم روی مس منگنز آهن خواص انجیر در کنترل دیابت برگ های درخت انجیر میتوانند به تنظیم علائم دیابت کمک کنند. بر اساس مطالعات عصاره برگ انجیر ، حساسیت به انسولین را بهبود میبخشد و خاصیت ضد دیابتی دارد. خواص انجیر در تقویت استخوان ها مطالعات نشان میدهد که انجیر سرشار از کلسیم است که یکی از مهمترین مولفه ها در تقویت استخوان ها و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان است. همچنین انجیر سرشار از فسفر است که به تشکیل و رشد مجدد استخوان کمک میکند و برای کسانی که استخوان هایشان آسیب دیده است بسیار مفید است. خواص انجیر برای پوست در طب سنتی از انجیر برای درمان بیماری های پوستی نظیر اگزما ، پسوریازیس استفاده میکنند. بر اساس مطالعات ، پوست درخت انجیر میتواند زگیل را درمان کند. از انجیر تازه میتوانید ماسک صورت مغذی و سرشار از آنتی اکسیدان بسازید و به صورت خود بزنید. برای این کار کافی است که انجیر را نصف کنید و با حرکت دایره ای روی صورت خود بمالید. اگر میخواهید رطوبت اضافی به پوست خود بدهید 1 قاشق غذاخوری ماست را به انجیر اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی پوست خود بگذارید و سپس با آب ولرم کاملا آن را بشویید. البته اگر به انجیر حساسیت دارید از این ماسک استفاده نکنید. انجیر منبع خوبی برای بسیاری از ویتامین های غنی، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است. و باعث بهبود گردش خون میشود که این باعث میشود پوست شما سالم و متعادل باشد.


مجله ماهان انجیر ,درصد ,dv ,میلی ,ویتامین ,۰ ,درصد dv ,میلی گرم ,dv ۰ ,۱ میلی ,۰ ۱منبع

خواص موز

7 ماسک آووکادو برای تغذیه و آبرسانی مو

خواص انجیر

درباره جراحی مینی‌بای‌پس معده چقدر میدانید؟ سلامت نیوز: درباره جراحی مینی‌بای‌پس معده چقدر میدانید؟

آشنایی با فواید و مزایای میوه عناب

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت معرفی منبع تغذیه بی وقفه (ups) قیمت قطعات لودر wa470 فروشگاه کالا شهر تاپ سایت EMAM14 موزیک فا بهداشت کانال تلگرام اودینزه - دی ناتاله گروه نرم افزاری درحال